Wij zetten je graag in de zak. Vooral letterlijk.

Wil je graag een gepersonaliseerde tote bag voor je event of bedrijf? 

Wij verzinnen graag een quote op maat, zodat er iets gepast op die zakken staat. We kunnen die zakken ook helpen vullen door bijvoorbeeld matching mapjes of notablokjes te ontwerpen. 

NIEUW!

Kies jouw kleur voor onze quote.

De statementkleur van Bonnie & Bonnie is electric blue. Feeling blue en al en zo, maar met de nodige funk, toch wel. Op onze blue suede shoes schuifelen we neuriënd Yves Klein achterna.

Misschien matcht ons blauw niet met je bedrijf of je event. Zo zou het Rode Kruis waarschijnlijk liever rode letters gedrukt zien, vermoeden wij dat Natuurpunt niet vies is van een groene quote en wil jij misschien knallen met fuchsia of pimpen met pastel. Dat kan allemaal! Wij gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte kleur voor de opdruk van je custom tote bag. Graficus Ilse houdt daarbij niet enkel rekening met je wensen, maar overlegt in nauw overleg met de drukkerij voor het mooiste resultaat op onze zakken.

Wij zetten je dan wel in de zak, maar kleuren daarbij graag je dag!

Previous
Next

Bonnie & Bonnie X

EVA DAELEMAN

We bedachten een tote bag die als goodiebag diende voor haar event ‘Afspraak met jezelf’ (23/11/2019). We lieten ons daarbij inspireren door haar boek “Woman Up” en de knetterende energie van 350 vrouwen die deelnamen aan het event. Vuurwerk en knallen!

SCHAARBEEK

Voor de ‘Inspiratiedag Jonge Kind en Jeugd’ (9/12/19) voor professionals uit de Brusselse jeugdsector, ontwikkelden we niet enkel een tote bag op maat, maar ook de huisstijl van de dag met mapjes en een notablok.

CRAZY COPY CENTER

Voor hun 25-jarig bestaan wilde Crazy Copy Center hun klanten eens extra in de zak zetten. Wij realiseerden een custom tote bag om dat te vieren! Check de foto’s in onze galerij.

Benieuwd naar onze eerste partnerships?